Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

5 tips til valg af miljøvenlige profilartikler

1. Vælg miljømærkede produkter
Vælg f.eks. en miljøvenlig kuglepen, produceret af nedbrydeligt materiale, som denne pen fra Senator der kan leveres i 10 forskellige farver.

2. Vælg kvalitet
Vælger du f.eks. en paraply i god kvalitet, vil produktet have længere levetid end en billigere paraply og være med til at nedbringe antallet af varer der skal bortskaffes.

3. Logoplacering og størrelse
Tænk over, hvor du placerer dit logo, og hvilken størrelse du bruger. Er det f.eks. en musemåtte, så vil logostørrelsen ikke betyde noget for brugen af produktet, men på et hverdagsprodukt, som du ønsker din modtager skal anvende dagligt kan det være en god ide at vælge en mere diskret størrelse logo – således at produktet rent faktisk bliver brugt af modtageren og du samtidig får flere eksponeringer.

4. Vær ude i god tid!
Jo tidligere du bestiller dine produkter – jo bedre, specielt når produktet du ønsker produceres på en af vores fabrikker i f.eks. Asien. Har du god tid, kan vi sende produktet på en mere miljøvenlig måde som skib, i stedet for med fly.

5. Mindre brug af plast
Når du køber produkter hos os, så kan du være med til at bestemme hvordan det skal pakkes. Behøver eksempelvis alle notesbøger at være i egen særskilt plast indpakning? Eller T-shirts? Vi foreslår altid en miljøvenlig metode, så der ikke bruges unødvendig plast.


MILJØVENLIG UDVIKLING HOS IDÉ HOUSE OF BRANDS 

Vores indkøbsafdeling, arbejder kontinuerligt med at imødekomme vores egne og vores kunders krav om at reducere brugen af plast ved pakning af produkter hos vores partnere. Head&Neck er et af flere produkter, som traditionelt set altid har været enkeltforpakket i små plastposer og igen pakket i bulk i større plastposer. Indkøbsafdelingen hos IDÉ har nu udviklet et alternativ. Hver Head&Neck rulles sammen og pakkes i en miljøvenligt papir sleeve. På sleeven trykkes de alternative metoder for brug af produktet samt dit logo. Ved et oplag på 30 000 stk. sparer vi miljøet for ca. 130 m2 plast.