Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Coronavirus - information til vores kunder

Hvordan vil udbruddet af coronavirus i Kina påvirke vores produktion og leveringstider?

Som de fleste ved, blev coronavirussen i sidste uge erklæret for en international krise af WHO, og det internationale samfund tager nu løbende tiltag for at begrænse spredningen af virussen.

Nogle af de iværksatte tiltag er rejseforbud, aflysning af flyvninger og ikke mindst en forlængelse af det kinesiske nytår, hvilket betyder, at borgerne i Kina ikke har lov til at gå på arbejde som normalt. For alle virksomheder, der arbejder med vareleverancer og har produktion i Kina, vil dette have betydning i større og mindre grad.

Det er på nuværende tidspunkt vanskeligt at vurdere det samlede omfang af konsekvenserne af virussen i Kina, men vi forventer forsinkelser i produktionerne herfra. Der er også tegn på, at disse forsinkelser vil være langvarige og påvirke leveringstider og kapacitet i en længere periode.

Hos IDÉ House of Brands opfordrer vi i denne forbindelse de af vores kunder, der har planlagt potentielle specialproduktioner med produkter der kan komme fra dette område til at kontakte os så hurtigt som muligt. Dette gælder også selv om levering ikke skal ske før i andet halvår, da det kan være nødvendigt at starte de indledende processer allerede nu for at sikre levering af de pågældende produkter. Har dit firma en levering inden for de næste par måneder af produkter med produktion i Kina, er vi muligvis nødt til at se på alternativer fra vores lagre i Europa og Danmark i stedet.

Vi følger naturligvis situationen i Kina nøje og vil gøre, hvad vi kan for at begrænse omfanget af gener overfor vores kunder. For yderligere spørgsmål bedes du kontakte dit lokale IDÉ-kontor eller udfylde nedenstående formular.

corona-virus

Tak fordi du kontakter os