Firmatøj med logo til de ansatte

Bliv genkendt i firmatøj med eget logo enten trykt eller broderi

Se udpluk af vores store udvalg af firmatøj

FIRMAtøj der styker din virksomhedsprofil

Synligheden ved logo på tekstiler og tøj er enorm. Vidste du f.eks. at en jakke har en frekvens på 3500 visninger? Det er derfor en oplagt profileringsmulighed for dig og din virksomhed. 

IDÈ House of brands leverer blandt andet arbejdstøj, sportstøj, uniformer og teamtrøjer. Som Nordens største førende leverandør, hjælper vi dig med at forbedre din virksomhedsprofil.

For at du kan finde det rigtige produkt til dit budskab, har vi samlet produkterne fra de bedste leverandører på markedet. Dette sikre dig et godt produkt til det rigtige tidspunkt og den rigtige pris. 

 


 


 

Basic firmaTØJ MED LOGO

Basic firmatøj kan bruges når budgettet er i den lavere ende eller ved tilfælde hvor der er brug for en stor kvantitet. Eksempler på disse produkter kan være t-shirts, poloer, jakker, fleece, langærmede trøjer, hoodies mm. fra lager, hvilket giver en hurtig leveringstid.

 

Læs mere om Profiltøj som markedsføringskanal

 


Kontor/butik firmaTØJ MED LOGO

Til kontor/butiks ansatte er der fokus på at tøjet både skal passe til at sidde stille og til at være i bevægelse, med et simpelt og neutral udtryk, uden at gå på kompromis med genkendeligheden. Her kan eksempler være poloer, skjorter, pullover, kjole mm. fra lager, hvilket giver en hurtig leveringstid.

 

 


BUSINESS TØJ MED LOGO

Til sælgere, bankrådgivere, advokater mm. er det firmatøj som skjorter, blazere, veste, jakker, halstørklæder, klassike bukser mm. Dertil kunne en tilføjelse til udvalget være et flot bælte med logoet præget i enten spenden eller i læderet, stilrene sokker i firmaets egne farver. 

 

 


SportsTØJ MED LOGO

Sportstøj kan bruges bredt uanset om det er til et fælles arrangement, til fritid eller til af hjælpe de ansatte til at bevæge sig.  

 

 


Arbejdstøj med logo

Vi har firmatøj til alle i virksomheden og til alle brancher. Uanset om det skal kunne tåle ekstra meget slid, være brandsikker eller have godkendte reflekser uden at gå ned på pasform og behagelighed, så har vi firmatøjet.

 

 


Kontakt os

Stil os et spørgsmål eller send en forespørgsel på produkter her:
Eller kontakt os direkte på tlf. +45 75 75 25 75

Tak fordi du kontakter os