HANDELSBETINGELSER

Fortrydelsesret

Jf. gældende samarbejdsaftale.

Ansvarsbegrænsning

I det omfang Fødevareforbundet NNF webshop i henhold til lov om produktansvar kan gøres ansvarlig overfor køberen, er Fødevareforbundet NNF webshops ansvar begrænset til produktansvaret og omfatter således ikke ansvar for eventuelt tabt arbejdsfortjeneste, transportomkostninger, driftstab m.v.
Fødevareforbundet NNF webshop påtager sig intet ansvar som følge af køberens retsforhold over for tredjemand.

Levering

Der er afsendelse fra lager hver tirsdag og torsdag - medmindre disse falder på nationale helligedage. En ordre inden kl. 12 på afsendelsesdagen vil det blive sendt samme dag - ordremodtagelse efter kl. 12 vil blive sendt på næste afsendelses dag. For ekspress forsendelse skal IDÉ House of Brands kontaktes på +45 75 75 25 75

Levering og gebyr

Leverings tid kan variere fra produkt til produkt og er derfor angivet ud for hver enkelt produkt. Der opkræves ikke gebyr.

Forsendelse

Hvis varen ved modtagelse viser tegn på transportskade, skal du som køber selv rette henvendelse til transportøren. Fødevareforbundet NNF webshop er ikke ansvarlig for dækning af transportskader.

Personlige oplysninger

Ingen personlige oplysninger der registreres hos IDÉ House of Brands A/S bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos IDÉ House of Brands A/S.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker du på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Under et køb udbeder vi os navn, adresse og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos IDÉ House of Brands A/S på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.
Desuden registrerer vi IP-adressen, hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger, og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang, det ønskes.

Reklamationsret

I henhold til købeloven er der 2 års reklamationsret, omfattende fejl og mangler, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Fødevareforbundet NNF webshop indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for ombytning eller efter aftale evt. kreditering. Omkostninger i forbindelse med ombytning afholdes af Fødevareforbundet NNF webshop.

Du skal sende varen til os på ovenstående adresse og henvise til fakturanummer samt en beskrivelse af, hvad du mener, der er galt med varen. Hvis der er tale om fødevarer, beder vi dig kontakte os så hurtigt som muligt, da reklamationsretten er begrænset af varens holdbarhed. Såfremt en reklamation fører til kreditering, forbeholder Fødevareforbundet NNF webshop sig ret til at foretage fradrag for eventuelt manglende emballage eller tilbehør. Reklamationsretten bortfalder, hvis manglen er forårsaget af køber, eksempelvis som følge af fejlagtig eller uautoriseret reparation eller brug. Såfremt en vare, der er returneret som garantireparation, intet fejler, vil køber blive debiteret et eftersynsgebyr på DKK 150,- ekskl. moms + forsendelsesomkostninger.

Reklamation: Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

IDÉ House of Brands Denmark A/S
Platinvej 67
6000 Kolding
Email: NNFpointshop@idegroup.dk