Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

FIRMAJULEGAVER til ansatte og kunder

Se et udpluk af vores mange muligheder på Valgfrigave.dk

Besøg vores gaveshop Valgfrigave.dk

Firmajulegaver er mere end bare en gave

Er du på jagt efter de perfekte firmajulegaver til dine medarbejdere eller kunder? Så tag et kig i vores store og eksklusive udvalg. Her finder du designprodukter af den bedste kvalitet til enhver anledning. Vi har f.eks. et stort udvalg af bæredygtige alternativer. 

Vi anbefaler at gravere logo eller budskab, for at bevare det eksklusive præg. Krystal, glas, rustfrit stål, sølv, guld, porcelæn og andre eksklusive materialer, er det som kendetegner denne produktgruppe.

Er du stadig i tvivl? Så giv os et kald eller kig forbi vores showrooms og se de mange muligheder i selskab med vores altid hjælpsomme personale. Når valget er taget vil gaverne være tilgængelige på en valgshop på Valgfrigave.dk, så dine medarbejdere let selv kan vælge.

En julegave fra din arbejdsgiver er en vigtig påskønnelse som skal fortælle de ansatte at de blir sat pris på. Du vil ikke bare få glade ansatte, det styrker også den interne identitet på arbejdspladsen. Undersøgelser viser at 63% lægger mærke til et profilprodukt i hverdagen. Gir du en gennemtænkt gave med en klassisk logomærking vil dette blive brugt i hverdagen og dermed give god omtale for din virksomhed.

Vi skræddersyer egne gaveløsninger for at forenkle processen og begrænse tiden du bruger på at finde årets julegave/julegaver. Gaverne kan leveres færdig indpakket, med kort til alle på kontoret. Du kan frit vælge om den ansatte skal have lov til at vælge sin egen gave ud fra et udvalg på 24 gaver som vi sammen udvælger som skal genspejle din virksomhedsværdier eller om vi skal finde én gave til alle medarbejdere. 

Se et udpluk af vores store udvalg af firmagaver

 

JULEKALENDER MED LOGO

De sidste måneder før jul er hektisk på de fleste arbejdspladser. Samtidig er dette en tid hvor det er vigtigt at huske atvise de ansatte at de blir sat pris på. Mange af vores kunder gir flotte julegaver til sine ansatte, men hvad med at overraske de ansatte i den stressende tid før julen? Ingenting laver julestemning som en julekalender. Her kan du vælge mellem flere muligheder.
En pakkekalender hvor i trækker en vinder hver dag, eller en chokoladekalender til alle ansatte som kan stå på skrivebordet eller den mere eksklusive variant hvor du uddeler Georg Jensen julepynt til en ny ansat hver dag. Her er det bare kreativiteten der sætter grænser. Vi kan lave et oplæg til dig på ideer, men arbejder mere end gerne sammen med dig for at finde en løsning som passer til din afdeling.

 

VALG AF GAVE ER SUPER SIMPELT

1. UNIKT OPLÆG

Vi laver et oplæg
specielt til jer med jeres
udvalg af gaver

2. LINK TIL SHOP

Medarbejderne
modtager et link til shop på
email, sms eller via et link

3. VALG AF GAVE

Medarbejderne vælger
lige præcis den gave de
bliver aller gladest for

4. LEVERING

Vi pakker gaverne ind og
leverer til jeres ønskede
adresse/adresser 

 

Gå til Valgfrigave.dk