Motiverede og gladere medarbejdere

Godt arbejdsmiljø skaber en sekundær familie

Arbejdsglæde hænger sammen med godt arbejdsmiljø. 

Et stærkt arbejdsmiljø og god intern kommunikation er det første skridt til at blive et stærkt Brand. Måden du kommunikerer firmaets værdier på internt, har stort betydning for dine medarbejdere og hvordan de videreformidler firmaets DNA i deres omgangskreds. 

Stil dig selv spørgsmålet: Hvordan kommunikerer jeg med mine medarbejdere og hvad kan jeg selv forbedre? Generation Y udgør i 2018 en stor del af arbejdsstyrken og en undersøgelse fra PGI viser at 70 % af milleniumgenerationen ønsker, at kollegaerne skal fungere som en sekundær familie, det fortæller os at arbejdsmiljøet er noget af det vigtigste når vi arbejder i en virksomhed. 

De sidste måneder op til jul er ofte hektiske på mange arbejdspladser og er samtidigt en god tid at vise de ansatte, at der bliver sat pris på dem. 

Mange af vores kunder giver alt, fra mindre til store flotte julegaver, til deres medarbejdere, hvilket er en proces vi mere end gerne deltager i. 

Med vores valggaveshop Valgfrigave.dk, giver vi dig som arbejdsgiver rig mulighed for at sikre, at give en gave, som medarbejderen vil sætte pris på, idet de har mulighed for at vælge lige præcis den gave de helst vil have. 

 

MEN MEN MEN... 

Men hvad med også at overraske de ansatte i deres hverdag? 

Lav en personlig julekalender på kontoret, eller giv en gave for ekstra god indsats? 

Ikke blot i salgsafdelingen, men til alle ansatte?

 

Der findes et hav af muligheder, send os en mail på ide@idegroup.dk eller giv os et kald på 75 75 25 75 - så vi kan hjælpe dig med at sprede lidt ekstra julestemning og glæde på kontoret.

 

Tak fordi du kontakter os