Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

om idé house of brands

Succes handler om at blive genkendt og husket

HVORFOR VÆLGE IDÉ HOUSE OF BRANDS?

Vi er nordens førende B2B leverandør med over 30 års erfaring

Du betjenes af et fast salgsteam, som kender din virksomhed

Vi har showrooms placeret i hele norden, og vi står klar til at vise dig rundt

Totalleverandøren der tager sig af alt fra koncept til design, produktion og logistik

Vi ved, hvilke produkter der skaber de bedste resultater

Vi tager miljøudfordringer alvorligt og har altid et stort udvalg af bæredygtige produkter

 


Vore produkter skal kommunikere

Vores succes er resultatet af et godt samarbejde med alle vores kunder. Det gør det muligt for os at levere de rigtige produkter og services, inspirere, give værdifuld rådgivning og vejledning. Profilprodukter fungerer bedst når man vælger produkter, der understøtter de mål, din organisation ønsker at opnå. Vi har mere end 30 års erfaring i at vælge de rigtige produkter sammen med vores kunder og kan med sikkerhed sige, at vi er specialister.

 

Resultatet er en professionel synlighed over for målgrupperne, vores kunder ønsker at påvirke. Sammen med dig og din virksomhed, udvikler IDÉ House of Brands ideer, der viser profilen og værdien af ​​din virksomhed gennem gaveartikler, profilbeklædning, uniformer, strøartikler og andre former for virksomhedsprofilering. Vi er leverandøren, som giver dig det rigtige produkt i den rigtige kvalitet til den rigtige pris og til tiden.

Ved at vælge de bedste, mest seriøse og kvalitetsbevidste partnere har vi opnået konstant og høj kvalitet fra alle vores leverancer. Vi har samarbejdet over 30 år med mange af vores partnere, så vi har de bedste betingelser for at sikre, at vore kunder er tilfredse. Vi har tusindvis af produkter fra tusindvis af leverandører over hele verden. Find dem her på hjemmesiden, kategoriseret og struktureret, så det er nemt for dig at finde det rigtige produkt til den rigtige pris. 

 

Vi opdaterer løbende hjemmesiden med produkter og nyheder, så der altid er spændende inspiration at finde når du besøger den. 

Da vores sortiment næsten er uendeligt, vil der forekomme produkter, som ikke er vist i produktdatabasen. Det betyder ikke, at vi ikke har produktet, så hvis du savner noget, håber vi at høre fra dig.

SUCCES HANDLER OM AT BLIVE GENKENDT OG HUSKET!

Du har budskabet - IDÉ har produkterne.
Lad os hjælpe dig med at vælge det helt rigtige kvalitetsprodukt - til arbejdspladsen, privat eller ved særlige lejligheder.
Vi har stærke forretningspartnere, som sikrer gode produkter på det rigtige tidspunkt og til den rigtige pris. Som Nordens førende leverandør kan vi tilbyde dig en enkelt løsning, en samlet løsning eller en international løsning.