Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

PROFILTØJ SOM MARKEDSFØRINGSKANAL

Se udvalg af profiltøj

Derfor bør du bruge profiltøj som markedsføringskanal

Beklædning siger meget om hvem vi er som personer. Måden dine ansatte klæder sig på, vil også have en indflydelse på, hvordan dine kunder ser dig. Som virksomhed styrker du dit brand ved blandt andet at have medarbejdere klædt i højt profileret firmatøj. Internt i virksomheden vil dette også have en positiv effekt i form af et øget sammenhold og en fællesskabsfølelse.

Nyere undersøgelser viser, at firmatøj og uniformer er en effektiv markedsføringskanal, der samtidig øger brandgenkendelsen og kundernes tillid. Ifølge en undersøgelse, der spurgte over 250 deltagere på tværs af brancher, er virksomhedsbeklædning og uniformer i mange tilfælde en bedre markedsføringskanal end de traditionelle. 56,1% af de adspurgte mener, at firmatøj og uniform er mere effektive end internet markedsføring. Derudover mente helt op til 73,5% af de adspurgte, at uniformer var mere effektive end tv-reklamer.

 

 


 

Et godt førstehåndsindtryk har en stor betydning

Det siges, at det kan tage så lidt som 26 sekunder for en potentiel kunde at skabe sig en mening om dit brand eller firma. Førstehåndsindtrykket er derfor meget vigtigt. Når man reklamerer gennem tv og andre eksterne kanaler, er det kun med én mulighed for at kunden ser dit brand.

Derimod er der garanti for at kunden ser dit brand, når de kontakter din virksomhed, hvis de ansatte er klædt i firmatøj. Hvem er bedre til at markedsføre din virksomhed eller dit brand end dem, der arbejder med det? Dette betyder at firmatøj bør ses som et af ​​de mere økonomisk rentable markedsføringstiltag, du kan tage. Lad os hjælpe dig med at logoet og farverne på tøjet er korrekt placeret og valgt, så dette kan gøre en stor forskel for rentabiliteten.

 

 

 

Klik dig videre ind i vores verden af firmatøj

 

 

 

 

 

Kontakt os

Stil os et spørgsmål eller send en forespørgsel på produkter her:
Eller kontakt os direkte på tlf. +45 75 75 25 75

Tak fordi du kontakter os