Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Startkit 2021 inspiration

Lad os sammen hoppe ind i 2021 med et startkit til alle medarbejdere

Ring til kontoret +45 75752575

Sammensæt jeres startkit 2021

En startkit er en gave til medarbejderne, som bliver delt ud i starten af året med et udvalg af produkter, som er brugbare i medarbejderens daglige arbejde, og som skaber glæde, motivation og sammenhold. 

Vi har samlet nogle lækre produkter og nyheder herunder, hvor I kan finde inspiration til at sammensætte jeres startkit 2021, alt afhængigt af hvilket budskab I vil sende samt hvilket budget I har.

Vi har næsten altid et miljøvenligt alternativ til alle vores produkter, og derfor har vi også sat dette op herunder. De er markeret med vores "Made with Care" ikon. Vi har lavet en forklaring på de forskellige bæredygtige materialer her.

Har I en forespørgsel på produkter, som I ikke finder herunder, ønsker I mere information på et af de nedenstående produkter eller et tilbud på nogle udvalgte produkter, så kontakt os på +45 7575 2575, via mail på ide@idegroup.dk eller alternativt kan I tage fat i jeres kontaktperson hos os.


NOTESBØGER & KALENDER 2021

Selv i en digital verden har vi behov for notesbøger og kalendere. Vi kan trykke et diskret logo eller special designe hele bogen med dit budskab.

 

ITEM 01

A5 NOTESBOG

XDCOLLECTION

Vær miljøvenlig uden at gå på kompromis med stilen med denne flotte notesbog i genbrugs bonded læder. Notesbogen findes i grå og brun.

ITEM 02

AWARE™ A5 NOTESBOG

XDXCLUSIvE

Impact kollektion er lavet med det sporbare AWARE™. Med AWARE™, er brugen af ægte genbrusmaterialer, og vandbesparelses påvirkningen, garanteret. Farve: Sort, marine og stenkul.

ITEM 03

2021 Kalender

MOLESKINE

Daglig kalender med hårdt omslag 2021, formateret til at vise hver dag på sin egen side. Har selvklæbende etiketter indeni for at markere vigtige datoer og deadlines. Farve: Sort.

ITEM 04

2021 KALENDER

MOLESKINE

Ugentlig kalender med hårdt omslag for januar til december 2021, formateret til at vise ugens aftaler til venstre og en linjeret side til noter og ideer til højre. Farve: Sort.

 


 

MUSEMÅTTER

En musemåtte kan være en simpel musemåtte i neopren eller du kan kombinere det med andre funktioner som oplader eller holder til mobilen.

 

ITEM 01

Musemåtte

XDCOLLECTION

5W PU mussemåtte med integreret trådløs opladnings pad til at lade alle telefoner der understøtter denne teknologi. Den kan også anvendes som stander til din mobiltelefon.

ITEM 02

Kork musemåtte

XDCOLLECTION

5W trådløs oplader med kork eksteriør. Kan anvendes som både musemåtte og mobil holder. Den trådløse opladning er kompatibelt med alle QI enheder.

Muleposer

Praktisk mulepose til at aflevere startkittet i. Genbrug er vigtigt i disse dage, og derfor er muleposen er et godt alternativ til en gavepose.

 

ITEM 01

Aware™ MULEPOSE 

XDCOLLECTION

Impact kollektion er lavet med det sporbare AWARE™. Med AWARE™, er brugen af ægte genbrusmaterialer, og vandbesparelses påvirkningen, garanteret. Farve: Sort, hvid og marine.

ITEM 02

RPET MULEPOSE

ZIGZAG

Foldbar mulepose i genbrugsmateriale 150 gr/m². 55% RPET og 45% bomuld. GRS-certificeret sikrer det genanvendte indhold af dette produkt samt verifikation af en miljømæssig og socialt ansvarlig production.

 


TRÅDLØS OPLADER & POWERBANK

I en digital hverdag er en powerbank essentielt når du er på farten. Her kan du vælge mellem flere typer alt efter hvilke behov dine ansatte har.

 

ITEM 01

Kork organizer

XDCOLLECTION

5W trådløs oplader og penneholder lavet af naturlig kork. 150 cm langt TPE micro kabel af hvedestrå (15%) medfølger. Kompatibelt med alle QI enheder.

ITEM 02

powerbank

XDCOLLECTION

Lommestørrelse powerbank 5.000 mAh der er behandlet med Biomaster. Et Anti-mikrobiel middel der giver en beskyttelse mod skadelige bakterier. 

ITEM 03

powerbank

XDCOLLECTION

5.000 mAh powerbank. Toppen er lavet af naturlig kork og kabinettet er lavet af 35% hvedestrå blandet med ABS. Fuldt opladet er der strøm nok til at genoplade din telefon op til tre gange.

ITEM 04

Ladekabel

MR bio

Mr. Bio er et multifunktionelt opladerkabel udstyret med 5 forskellige stik til at synkronisere alle dine teknologiske enheder. Kroppen er lavet af biologisk nedbrydeligt plastik og flex-benene er lavet af DuPont-papir.

 


DRIKKEFLASKER & KRUS

Drikkeflasker og krus med medarbejderens navn er ikke bare en personlig gave, men hjælper også de ansatte med at holde afstand og ikke bytte kopper og glas på kontoret.

 

ITEM 01

Aware™ Drikkeflaske

XDCOLLECTION

Køb ikke længere plastikflasker i butikkerne, men genbrug din egen holdbare flaske fra Impact kollektionen. Ved at anvende holdbart rustfrit stål, vælger du genbrug, from for at anvende engangsprodukter. Med fokus på vand, doneres 2%, af hvert solgt Impact produkt, til water.org

ITEM 02

PLA majs krus

ET BEDRE MILJØVALG

Envægs krus lavet af 65% PLA majs og 35% hvedestrå med bambuslåg og korkgreb. Kapacitet 420 ml. PLA (poly-mælkesyre) er et 100% biobaseret alternativ til konventionel plast. Den er lavet af plantestivelse, der er fri for giftige stoffer og kulstofneutral.

ITEM 03

impact glas flaske

XDCOLLECTION

Den dobbeltvægget Impact flaske, med bambuslåg, understøtter den bæredygtige livsstil, reducerer plastik affald og forbedrer dit væskeindtag. Denne dobbeltvægget flaske, er lavet i Borasilikat kvalitets glas er modstandsdygtig overfor store temperatur ændringer, så kan du sikkert bære din varme te. Kapacitet 360ml, BPA fri.

ITEM 04

Krus med eget navn

porcelæn

Vi har krus i alle farver og faconer og kan trykke jeres logo og individuelle navne på jeres medarbejdere.


Kuglepenne

Vidste du at en kuglepen vises 5000 gange i løbet af sin levetid?

Det er 5000 visninger af dit logo!

 

ITEM 01

True biotic kuglepen

PRODIR

QS40 True Biotic sætter nye standarder for bæredygtighed. Den er fremstillet af biobaserede, ikke-giftige biopolymerer (PHA). De er biologisk nedbrydelige uden industriel kompostering - i havet eller i din egen have. 

ITEM 02

KuglePEN

Antibakteriel

Antibakteriel pen lavet af ABS med en solid klips. Den antibakterielle behandling reducerer bakterier på kuglepennen. Certificeret efter ISO 22196-standard.

ITEM 03

BAMBUS HVEDESTRÅ KUGLEPEN

XDCOLLECTION

Denne flotte pen er perfekt til dine mødenotater og ideer. Lavet af bambus og hvedestrå. Komposition af clips er 40% hvedestrå & 60% ABS.

ITEM 04

Stylus kuglepen

bambus

Trykknap kuglepen i bambus med pennen og skinnende kromfittings. Blåt blæk. Bambus er et naturligt produkt, der kan derfor være små variationer.

 


Høretelefoner

Headset og høretelefoner er et godt værktøj til de ansatte i hverdagen. Høretelefoner er ikke bare praktisk når man snakker i telefonen, men også når der er behov for at koncentrere sig og til at reducere støjen fra omverdenen.

 

ITEM 01

BOOM ANC HEADSET

MIIEGO

De populære trådløse BOOM by MIIEGO® høretelefoner, som har vundet flere internationale priser, er nu også tilgængelig med ANC funktion – aktiv støjreduktion. BOOM by MIIEGO® ANC er designet til alle former for behov som træning, afslapning, rejser og kontorbrug. 

ITEM 02

Rockit in-ear headset

sackit

Supersmarte og gennemtestede in ear høretelefoner med fantastisk lyd.  Genoplades når de ilægges den smarte boks som følger med sættet. Logo kan graveres på låget.

ITEM 03

awear headset

KREAFUNK

aWEAR passer perfekt ind i hverdagen. De er designet til at tage din musikoplevelse til det næste niveau og til at give dit hverdagsoutfit lidt ekstra lækkerhed. Høretelefonerne er foldbare og ekstremt fleksible.

ITEM 04

POSITIVE VIBRATION HEADSET

House of Marley

Positive Vibration 2 BT er lavet af bæredygtige materialer som REWIND™-stof, genbrugs-aluminium samt FSC®-certificeret træ. Provenuet fra produktsalget støtter global gen-beplantning af skovområder via House of Marley foundation, Project Marley.

 


 

Mundbind

Mundbind er blevet en større del af vores hverdag og vil også være det i 2021. Hjælp de ansatte og bidrag til at holde smitten nede!

 

ITEM 01

Mundbind

XDCOLLECTION

Bomuldsmaske til brug i det offentlige, er lavet til at passe ethvert ansigt. Når du bærer den, undgår du at røre din mund og næse. Den reducerer også spredning af spyt når du taler, nyser eller hoster.

ITEM 02

Udvalg af mundbind

Oplæg inkl. priser

Vi har et stort udvalg af forskellige mundbind. Heri har vi samlet blandt andet mundbind til brug i det offentlige, CE-godkendte, RPET og specialdesign. 

Hånddesinfektion

Giv de ansatte en hånddesinfektionsspray til at have på kontoret og når de er på farten. Vi kan også levere dispensere til kontoret.

 

ITEM 01

Hånddesinfektion

Pureno

Disse små håndsprit i lommestørrelse indeholder 20 ml. hånddesinfektion. Få jeres logo og budskab på forsiden. 

ITEM 02

Hånddesinfektion

NYHED 2021!

Som noget helt nyt kan vi fra 2021 også tilbyde disse i miljøvenligt materiale! De kan både laves i transperant 100% genbrugsplast eller i hvid 98% genbrugsplast.

 


 

Vi er klar til at hjælpe jer med jeres startkit 2021

 

Henrik Rosenlund

Administrerende direktør
Område: Hele landet
+45 51 35 90 05
Henrikr@idegroup.dk

Martin Schjøth

Salgschef / Sales manager
Område: Hele landet
+45 51 71 37 07
Martins@idegroup.dk

Susanne Petersen

Key Account Manager
Område: Sjælland
+45 51 35 90 86
Susannep@idegroup.dk

Charlotte Kildsgaard

Key Account Manager
Område: Midt og nordjylland
+45 51 35 90 25
Charlottek@idegroup.dk

Camilla Jessen

Key Account Manager
Område: Syd og sønderjylland
+45 51 35 90 28
Camillaj@idegroup.dk

 

 

Eller send os en besked, så kontakter vi dig. 

Tak fordi du kontakter os