Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

VISION OG FORRETNINGSIDÉ

IDÉ House of Brands leverer profilprodukter, tøj, gaver, mærkevarer og salgsfremmende produkter til virksomheden. Profilprodukter virker bedst, når du vælger et produkt, der understreger det mål, din organisation ønsker at opnå. Vi har mere end 30 års erfaring i at vælge de rigtige produkter sammen med vores kunder og kan med stolthed sige, at vi har stor succes.

Ved at vælge de bedste, mest seriøse og kvalitetsbevidste partnere har vi opnået en ensartet og høj kvalitet af alle vores leverancer. Mange af vores partnere har vi samarbejdet med i over 30 år, hvilket er med til at sikre at vore kunder altid er tilfredse med slutproduktet.

Som vores kunde serviceres du af vores erfarne salgsteams. Ved at arbejde i teams sikrer vi, at du altid har en tilgængelig kontakt, der kender din virksomhed og kan hjælpe dig hurtigt og effektivt med dine ønsker. Vi kommer altid gerne forbi med en portefølje af relevante produkter efter jeres ønske. Så behøver du ikke forlade din arbejdsplads. 

 

 

     
 

Vi vil hjælpe vores kunder med at styrke værdien af ​​deres mærke og kunderelationer ved at være én samlet leverandør på markedet. Dette sker ved hjælp af innovative produkter, koncepter og løsninger, der viser virksomhedens strategi, profil og værdier. IDÉ skal være en naturlig del af marketingkampagnen. IDÉ skal være den bedste i klassen inden for miljø, sikkerhed og certificering.

IDÉ er ISO-certificeret for kvalitet og miljø. Vi er også medlem af Etiske Handelsinitiativet i Norge, hvis formål er at samarbejde for handel der fremmer menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, udvikling og miljø. Du kan læse mere om det her.