Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Webshop for dine profilprodukter

IDÉ House of Brands har etableret og drevet webshops til vores kunder i over 15 år. Webshops og digitale bestillingsløsninger har haft en stærk vækst de seneste år, og vi driver og vedligeholder ca. 120 webshops til vores kunder i Norden.

Vi har investeret i dataintegration af vores systemer, så ordrer i webshops sendes ind i vores ERP og CRM-system, og videre til vores logistik partnere i de forskellige lande. Vi opererer med en PIM løsning, centralt arkiv for produktinformation, digital asset management og content management system parret med Magento, en af de største og mest kendte webshop platforme i dagens marked og de funktioner det har at tilbyde.

Vores webshops er oprettet af vores in-house webmaster på en smidig ramme, som sikrer at butikken kan bruges lige godt på en arbejd pc, laptop og din mobiltelefon. Derudover har vi i årenes løb udviklet en række yderligere funktioner for at imødekomme vores kunders forskellige behov for webshop. Vi arbejder løbende på at forbedre dagens løsning og har en professionel partner bag på de tungere udviklingsjob, hvis behovet for vores kunder ikke er dækket af vores eksisterende løsning. Skal der være integrationer til forskellige systemer, punchout med eller uden rundrejse, SSO - single sign on eller en point / reward shop. Vores løsning har også en integration med DIBS, og alle vores butikker kan nemt bruge kortbetaling med denne integration.

Kontakt os om webshop for dine profilprodukter.

Magento logo          Pimcore logo          DIBS logo