Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

specialdesignet cykeltøj

Når vejret og sæsonen er til det, hvorfor så ikke benytte lejligheden til at give personalet mulighed for en intens fysisk aktivitet, samtidig med, at du profilerer din virksomhed? Ved at give dine medarbejdere træningstøj, vil de være mere motiveret for fysisk aktivitet, hvilket igen giver mange fordele som lavere sygefravær, motivation og produktivitet.

Virksomheden kan også spare meget ved at investere i sundhedsfremmende tiltag og et forbedret arbejdsmiljø. Ikke alene giver idrætstøj og holddragter en holdånd, det er også en fantastisk mulighed for at profilere dit logo eller slogan, både for ekstern synlighed samt intern samhørighed. IDÉ House of Brands leverer sportsbeklædning til de fleste sportsgrene, eksempelvis cykeltøj.

Mange muligheder

Mulighederne er uendelige, når du designer dit eget cykeltøj, det er kun kreativiteten, der sætter grænser. Her er nogle af de muligheder du har:

Lagervarer: Vi har et stort udvalg af tøj på lager.

Træning på hjul

IDÉ House of Brands designer og skræddersyr dit cykeltøj efter dine ønsker og behov.
For eksempel kan du kombinere lange og korte bukser, med eller uden seler, jersey, jakker og handsker. Og selvfølgelig, dame- og herrer modeller efter behov.
Pris og leveringstid afhænger af antallet af dele samt det valgte design, men levering vil typisk tage 4-6 uger.
Kontakt os evt. for hjælp til formularen nedenfor.

 

Cykeltøj

Tak fordi du kontakter os