Fra IDÉ til koncept


Hvad er et godt koncept? Og hvad skal der til for at skabe en helhed inden for marketingkommunikation? Det ved vores konceptudviklere.

Kreativitet og strategiske valg er afgørende for at konkurrere om og fange kundernes opmærksomhed. Et koncept er simpelthen en gennemtænkt idé med en klar plan for, hvordan idéens mål kan nås.

Markedsføringsstrategien lægger grundlaget for, hvad der skal kommunikeres, til hvem og hvordan - og et godt koncept er med til at sikre, at dette gøres på en effektiv måde.

Hos IDÉ har vi vores egne konceptudviklere, der er eksperter i at starte med et ønske eller en idé fra kunderne, som ender i et klart koncept. For at udvikle et koncept, der rammer godt for brandet, ønsker vi at være involveret i brainstorming så tidligt som muligt - så vi kan se hele billedet og opbygge konceptet sammen med kunden.

En process, en partner

Vi er ikke "bare" en leverandør af kuglepenne med logo. Vi er  totalleverandøren der hjælper jer fra i får en IDÉ til i har et færdigt koncept. 


Vi sørger for at brikkerne passer sammen

4 gode råd til et gennemført koncept

1. Hvad ønsker I at opnå?

Ha' altid et klart mål. Skal I opbygge et stærkere brand, skal I øge omsætningen eller skal I rekruttere. Det kan være en god idé at have delmål undervejs, men husk at fokusere på hovedmålet.

4. Hvem er jeres målgruppe?

Kend jeres målgruppen, hvem vil I henvende jer til? Det er afgørende for om I benytter det rigtige sprog.

3. Hvad er jeres budskab?

Hvad ønsker I at fortælle målgruppen? Budskabet skal genspejle det overordnede mål for projektet.

 

4. Hvad er jeres budget?

Sæt rammene for projektet og lav et budget som sørger for at det bliver muligt at lave et koncept med en tydelig rød tråd. 

"Sammen skaber vi værdi, og vi arbejder bedst når vi arbejder sammen med jer."


Når nye produkter skal udvikles, eller eksisterende produkter skal videreudvikles, er der to faktorer som er afgørende for at få et godt resultat: Innovation og inspiration. Men hvad mener vi egentlig med det?
Læs mere om hvad som inspirerer os her