Kundewebshop med jeres udvalg af profilprodukter


Hvordan får man en succesfuld webshop? I over 20 år har IDÉ House of Brands oprettet og vedligeholdt kundewebshops. Derfor ved vi hvad der skal til. 

Webshops og digitale bestillingsløsninger har haft en eventyrlig vækst! IDÉ House of Brands kører og vedligeholder i dag omkring 170 webshops for forskellige kunder i hele Norden.

For en virksomhed med afdelinger spredt over større områder vil en webshop løse udfordringen med at sammenkøre bestillinger og udsendelser. Vi tager os af indsamling af bestillingerne, kundeservicen mod afdelingene og selve udsendelsene.

Vores logistiksystem

IDÉ House of Brands har investeret i en dataintegration af vores systemer, således at ordrer i webshoppen sendes ind i vores ERP- og CRM-system, og videre til vores logistikpartnere i de forskellige lande. 

Vi opererer i dag med en PIM-løsning som et centralt arkiv for produktinformation, digital ressourcehåndtering og indholdsstyringssystem. Denne er koblet sammen med Magento, en af de største og mest kendte webshopsplatforme på markedet. 


Sådan arbejder vi med kundewebshops 

  • Vores kundewebshops sættes op in-house af vores eget webteam.

  • Webshoppen sættes op på et responsivt rammeværk, som garanterer, at butikken kan benyttes lige godt på en PC, laptop som på mobiltelefonen. 

  • De sidste par år har vi udviklet en række tillægsfunktioner for at imødekomme kundernes forskellige behov af butiksløsninger. 

  • Vi arbejder løbende med at forbedre den nuværende online butiksløsning og har en professionel partner bag de tungere udviklingsjob. Skulle der være integrationer med forskellige systemer, punchout med eller uden roundtrip, single sign on eller og budget / belønningsløsning.

  • Vores løsning er integreret med Nets, så alle vores online butikker kan bruge kortbetaling.

Vi følger interesseret med i trends og teknologier, der er ved at komme frem inden for e-handel og online betalingsløsninger, så kunderne kan føle sig sikre på, at vi er opdaterede på de bedste løsninger til en god onlinebutik.