Aktuelt

Se årets sommerkatalog fra IDÈ House of Brands 2023 

BÆREDYGTIG PRODUKTMEDIA - HVAD BØR DU TÆNKE PÅ? 

Udgivet: 31.05.2023

Ordet bæredygtig ligger i Top 3 på ANFO's liste over overvurderede marketing buzzwords i 2022. Er vi blevet immune overfor ordet inden der er kommet fart på omstillingen?

Læs mere her

Kjøp Berkeley uniform og profilklær hos IDÉ House of Brands

STOLT SAMARBEJDSPARTNER MED BERKELEY

Udgivet: 12.04.2023

Mærket Berkeley leverer klassiske kvalitetsprodukter af højeste kvalitet. Tænk langsigtet og klæd dine medarbejdere i uniformer og profilbeklædning, der holder - og som lader dem føle sig komfortable og stilsikre. Hvorfor bør du investere i uniformer og tøj til dine medarbejdere?

Se mere her

Kjøp påskeegg til de ansatte av IDÉ

SE ÅRETS PÅSKEÆG OG PÅSKEGAVER

Udgivet: 27.01.2023

Hvorfor skal du give de ansatte en opmærksomhed til påske? At modtage en gave er altid værdsat. Det giver medarbejderen følelsen af at blive set og hørt. Det kan også give en ekstra motivation og et boost i en travl hverdag.

Se mere her

Hvordan lykkes med produktmedia

SÅDAN FÅR DU SUCCES MED PRODUKTMEDIA

Udgivet: 26.01.2023

Har du brug for en hurtig introduktion til, hvordan du får succes med produktmedier som markedsføringskanal? Eller har du brug for inspiration, efter at du har arbejdet med produktmedier et stykke tid? Efter 15 år i branchen, både i salg og nu som marketingschef, deler jeg her ud af min erfaring. Håber du synes det er interessant.  

Se mere her

Informasjon om økte priser

INFORMATION OM STIGENDE PRISER I MARKEDET

Udgivet: 20.10.2022

Hos IDÉ House of Brands arbejder vi løbende med at holde kvaliteten oppe og prisen nede. Samtidig vil vi biddrage til en bæredygtig forretningsdrift og dermed ikke presse produktion og priser til det yderste.

Se mere her

Grønn IDÉ House of Brands logo og en mann som smiler

REFLEKS - EFTERÅRETS LILLE LIVREDDER

Udgivet: 30.09.2022

Vidste du, at reflekser har en "udløbsdato" og bør udskiftes efter 3 år eller før?

Se mere her

Grønn IDÉ House of Brands logo og en mann som smiler

VI ØNSKER KJETIL AMUNDSEN VELKOMMEN SOM NY VISEKONSERNCHEF

Udgivet 18.02.2022 

Vi er glade for at kunne fortælle, at Kjetil Amundsen, medejer og koncernchef i kommunikastionshuset 07 Media, indtræder som vicekoncernchef i IDÉ House of Brands fra 1. april i år. Sammen med ejer af IDÉ, Lasse Lauritzen, vil Kjetil arbejde for at sikre IDÉ's store vækstplan for fremtiden.