Vores designtjenester


Har I brug for hjælp til design og grafiske opgaver? IDÉ House of Brands har sin egen designafdeling, der kan hjælpe med både små og store opgaver.

Afdelingen har lang erfaring med det meste inden for design og arbejder dagligt med at opbygge koncepter, opsætte profilartikler, designe firmatøj, opsætte redaktionelt indhold og udvikle nye logo-profiler.

Vi udvikler designkoncepter

Vi udvikler koncepter tilpasset jeres budskab og målgruppe. Grafikken skal tilpasses, så den kommunikerer effektivt i alle kanaler, og vores designere har erfaring fra både trykte og digitale medier.

Læs mere om hvordan vi arbejder med koncepter her ⟫

Design til branding

Har I en nyopstartet virksomhed? Har I brug for et nyt logo til et nyt projekt, eller måske er trænger I bare til at få "opfrisket" designmanualen? Vi har erfaring både med at udvikle helt nye logoer og designmanualer samt redesigne eksisterende.
 

 

 

Design af tryksager

Vi designer virksomhedspræsentationer, kataloger, magasiner, flyers og visitkort for at nævne nogle få. Forskellige trykmaterialer får større indflydelse med et færdiggjort design. Uanset om det er redaktionelt indhold, der præsenteres i et magasin eller katalog, eller en virksomhedspræsentation, der skal overbevise. Vi bruger kundens designmanual og tilpasser produkterne efter kundernes ønsker.
 

Design af sportstøj

Specieltdesignet trænings- og fritidstøj genspejler virksomhedens brand både internt og eksternt. Vores designere opretter alt fra enkle beklædningsgenstande til større kollektioner.