Firmatøj og uniformer med logo

Hvilken slags tøj jeres medarbejderne har på, påvirker kundernes indtryk. Vi skræddersyr firmatøj og uniformer, der hjælper med at styrke jeres brand.

Det siges, at det kan tage så lidt som 26 sekunder, før en potentiel kunde har dannet sig en mening om det brand eller firma, de møder. Med en fælles uniform eller tøj sikrer virksomheden, at alle medarbejdere er klædt ens og fremstår som et samlet team. Derudover er det en effektiv måde at øge brandbevidstheden på og skabe tillid til brandet.

Hjælp til indkøbsprocessen

IDÉ House of Brands leverer firmatøj og uniformer til alle brancher, inklusive detailhandel, reception, lager, sportstøj og arbejdstøj. Vores team hjælper med alt fra logistik og planlægning til at sikre, at regler følges.

⟫ Her kan du læse om kendte mærker, der har valgt at bruge uniform som et bevidst valg til at opbygge et brand.

 

Produktion og import af varer kræver ekspertise. Vores indkøbsafdeling arbejder tæt sammen med vores partnere for at opretholde langsigtede leverandørkontakter og bæredygtig forretningspraksis. Vores kvalitetschef sørger for, at jeres produkter kan spores, at de ikke indeholder farlige kemikalier, og at de er mærket i henhold til gældende lovgivning.

Hvorfor bruge firmatøj og uniformer?

 


1. Det giver et godt førstehåndsindtryk

Hvad medarbejderne er klædt i påvirker, hvordan din virksomhed opfattes.

 

2. Effektiv mærkevarebranding

Hvem er bedre til at markedsføre dit firma / brand end dem, der arbejder med det.

 

3. Større tillid

Kunder, der møder repræsentanter for din virksomhed, bør aldrig være i tvivl om,
hvem medarbejderne repræsenterer.

 

Dresser på kleshenger

Bæredygtighed

- et fælles ansvar!

Bæredygtig produktion

Vi leverer en bred vifte af produkter til virksomheder over hele verden på daglig basis. Vores mål er at minimere den potentielle negative indvirkning, som vores arbejde har på mennesker, samfund og miljø.

Selvom meget af vores firmatøj produceres i asiatiske lande, har vi en tæt dialog med producenterne. Vi besøger fabrikkerne hvert år for at kontrollere, at kontrakter og adfærdskodeks følges.

⟫ Læs mere om hvordan vi arbejder med miljø og etik!

 

Indkøbsafdelingen arbejder tæt sammen med vores samarbejdspartnere for at sikre langvarige leverandørkontakter og arbejder for at sikre, at forretningspraksisen er bæredygtig. Derudover sørger vi altid for, at produkterne kan spores, at de ikke indeholder farlige kemikalier, og at de til enhver tid lever op til de lovmæssige krav til produktmærkning. 

Tag kontakt til en af vores specialister


IDÉ House of Brands
ikon til hovedkontoret

Hovedkontor
Placering: 
Silkeborg
+45 75 75 25 75
Ide@idegroup.dk


Henrik Rosenlund
Team leder

Team leder
Område: 
Hele landet
+45 51 35 90 05
Henrikr@idegroup.dk


Susanne Petersen
Key account manager

Key Account Manager
Område:
 Sjælland
+45 51 35 90 86
Susannep@idegroup.dk