Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

DESIGN

IDÉ House of Brands har eget In-house design team, klar til at hjælpe dig med såvel  små som store opgaver.
Afdelingen har stor erfaring, og arbejder dagligt med alt fra visualisering af logo på produkter, design af tøj og profilartikler fra bunden. Nedenfor, finder du oplysninger om PMS farver og vektorgrafik, samt et udpluk af kundecases.

CMYK
Forkortelse af farverne Cyan, Magenta, Yellow og Key farve (sort). CMYK bruges til udskrivning af farvetryk med billeder, f.eks magasiner mv. Med tryk i CMYK vil du kunne få alle nuancer af farver. 

PMS-FARGER
PMS er en forkortelse af The Pantone Matching System, og er en såkaldt spotfarve. Printerne vil ofte nævne dette som specielle farver. PMS-farver opstår ved at blande forskellige basisfarver i overensstemmelse med et forhold, der behandles i en PMS-farveskala.
På samme måde som når du går ind til en farvehandel og får blandet den
ønskede farve af maling. PMS-farver bruges ofte til udskrivning i 1 eller 2 farver, da dette er den mest overkommelige løsning.
PMS-farver er i et begrænset interval (sammenlignet med CMYK).
RGB

Farvemode du ser og bruges på skærme. RGB-farver kan ikke udskrives, men skal konverteres til CMYK- eller PMS-farver. 

Bemærk, at farverne vises forskelligt på forskellige typer medier. En farve, som ses på skærmen, vil ikke stemme 100% overens med tryk/print. PMS-fanen er den, der skal bruges ved tvivl. Den viser farven 100% korrekt. For eksempel, hvis et logo skal udskrives i PMS og kunden ikke har en identificeret PMS-farve i sin designmanual, kan vi hjælpe med at finde den farve der ligger tættest på PMS-farven, udledt af CMYK eller RGB- farve.

Vi gør opmærksom på, at dette ikke vil være en farve, der svarer 100 % til CMYK eller RGB, da PMS-farver som nævnt, kun er i et begrænset antal.


VEKTORGRAFIK 
Vektor grafik er skabt ved hjælp af vektorer til geometriske figurer og farveovergange. Mens rastergrafik i sin enkleste form er et grid med en bestemt farvekode i hver rute, defineres vektorgrafik, således at skalering kan gøres ubegrænset uden tab af kvalitet,

Vektorgrafik bruges ofte til linjetegninger, illustrationer og symboler, der skal fortolkes entydigt, især hvor meddelelsen skal præsenteres i flere medier. På den anden side vil et fotografisk billede med alle dens nuancer ikke blive repræsenteret ved vektorisering.

Nettbutikk for dine profilprodukter