Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

tryk og broderi

Her kan du læse om vores forskellige trykmetoder.
Vi vælger altid den metode, der passer bedst til dit produkt, så din virksomhed bliver præsenteret bedst muligt.

Silketryk

Artworket er trykt direkte på beklædningen og er ofte både det billigste og det bedste. Silketryk passer til T-shirts, bluser og lignende, samt er både slidstærkt og holdbart.  

Transfer

Trykkes først på et specialpapir, som derefter overføres til tekstilet ved hjælp af en varmepresse. Fordelene ved transferprint er, at det kan produceres i store mængder, og klar til hurtig levering. Velegnet til kasketter, tasker, T-shirts og jakker. 

Digitalprint

Digital print bruges oftest til tøj, fremstillet af bomuld- eller bomuldsblandinger, selvom de seneste teknologiske fremskridt har opnået overlegen ydeevne på polyester, bomuld/polyesterblandinger og fugtabsorberende materialer. DTG trykkes direkte på beklædningsgenstande med miljøvenlig vandbaseret blæk, i hele CMYK-serien. Med den nyeste teknologi hos IDÉ House of Brands, kan artwork i høj billed opløsning  sendes direkte til os og printes direkte på beklædningen uden dyre opsætninger eller ekstraomkostninger. Det kan også trykkes på lynlåse og ærmer, hvilket giver unikke muligheder for placering af motiver. DTG passer til beklædningsgenstande i bomuld, bomuld/polyesterblandinger m.m. som T-shirts, trøjer, polo shirts, indkøbstasker,  generelt tekstiler som er flade, og absorberer fugt.  

Fordele ved digitalprint:

  • Ingen opstartspris
  • Kort leveringstid
  • Fuldfarvetryk
  • Tryk på knapper, lynlåse og ærmer
  • Intet minimumsantal

 

 

broderi

Broderi passer til de fleste tekstilprodukter. Et broderi kan indeholde mange farver eller blot én farve der giver kontrast til beklædningen. Er du afhængig af en 100% gengivelse af Jeres artwork bør du overveje at  trykke logoet frem for at brodere det. Uanset, er mulighederne mange, og vi er her for at hjælpe, og guide dig.

Trykk og brodering
Trykk og brodering
Trykk og brodering