Vores gaveløsninger

Skræddersyet til jeres virksomhed

Vi vil alle gerne finde den helt rigtige gave til vores medarbejdere til enhver lejlighed. En gave er virksomhedens mulighed for at motivere medarbejdere og takke dem for den indsats, de gør i løbet af året. Vi har både løsninger med én og samme gave til alle og valgshops hvor medarbejderen vælger selv.

Vi skræddersyr vores egne løsninger til at forenkle processen og begrænse den tid, I bruger på at finde den rigtige gave. Vi leverer alt færdigpakket med kort - enten til kontoret eller til medarbejderens hjem.

Med en valgshop kan I frit vælge op til 24 gavemuligheder - så den ansatte kan vælge sin egen gave - ud fra vores sortiment på over 500 gaver. Vi kan også sammensætte et udvalg som afspejler jeres virksomheds værdier. Vi kan hjælpe i alle anledninger som f.eks. jubilæumer, påske, sommer, fødselsdage, bryllup, konkurrencer osv.

Tag et kig på nogle af vores mange muligheder, som vi kan tilbyde jer og jeres ansatte. Tag kontakt hvis nogle af vores mange løsninger passer til jeres virksomhed.

Gavekort til unik valgshop på Valgfrigave.dk

Lad medarbejderne vælge selv. Hver medarbejder modtager et unikt login eller link, så de let kan vælge en gave fra et udvalg på op til 24 valgmuligheder. Gaveudvalget kan I selv sammensætte ved at bestille en valgshop på Valgfrigave.dk. På valgshoppen bliver jeres logo placeret øverst i højre hjørne så det er tydeligt at gaven er fra jer samt en hilsen fra jer til jeres medarbejdere.

Denne løsning kan bruges til alle størrelser af virksomheder

Bestil valgshop

Udvidet gaveprogram i jeres design

Vi hjælper jer med at finde gaverne, I udvælger jeres udvalg af gaver, vi skræddersyr en webløsning specielt til jer! Vi sætter det hele sammen i en digital løsning med design efter jeres ønsker. 

Forbeholdt store virksomheder med mange medarbejdere.

Ring for at hører mere om denne løsning

Jubilæum, fødselsdag og bryllup

Styrk jeres interne identitet ved at markere de store begivenheder internt. Uanset om det er virksomheden, der har fødselsdag, en medarbejder, der gifter sig, fylder rundt eller får børn, værdsættes opmærksomhed. Sammen kan vi oprette et fast udvalg, som I kan vælge imellem, eller vi kan tilbyde gavekort til en valgshop, som I kan uddele ved begivenheder. 


En motiverende gave som tak for en god indsats

Påskegaver, sommergaver, julegaver og meget mere. Gode ​​resultater skal belønnes! Har nogen udmærket sig i den sidste måned og skal kåres som månedes medarbejder, eller har I en salgskonkurrence? En velgennemtænkt påskønnelse gør det ekstra attraktivt at give den gas og yde lidt ekstra næste gang.

Tag kontakt til en af vores specialister


IDÉ House of Brands
ikon til hovedkontoret

Hovedkontor
Placering: 
Kolding
+45 75 75 25 75
Ide@idegroup.dk


Henrik Rosenlund
Administrerende direktør

Administrerende direktør
Område: 
Hele landet
+45 51 35 90 05
Henrikr@idegroup.dk


Susanne Petersen
Key Account Manager

Key Account Manager
Område:
 Sjælland
+45 51 35 90 86
Susannep@idegroup.dk


Charlotte Kildsgaard
Key Account Manager

Key Account Manager
Område: 
Midt og nordjylland
+45 51 35 90 25
Charlottek@idegroup.dk