Valgshop på Valgfrigave.dk

Vil du gerne give dine medarbejdere en helt særlig firmajulegave og samtidig slippe for det tidskrævende arbejde, som gaveindkøb kan være, er vores valgshop lige noget for dig. Det smarte koncept gør det muligt for den enkelte at vælge lige den medarbejdergave, han eller hun ønsker, hvilket mindsker spild og spreder glæde i virksomheden. 

Hos valgfrigave.dk har vi med firmagaver online gjort det ukompliceret for dig at give dine medarbejdere en gave, som de bliver glade for. Vores sortiment af medarbejdergaver indeholder større og mindre brands i topklasse så uanset, hvilken firmajulegave dine medarbejdere vælger, får de et produkt af høj kvalitet.

Se nærmere på de mange muligheder valgshoppen tilbyder inden for firmagaver online og find sommergaver, påskegaver, firmajulegaver og meget mere eller bliv inspireret af vores flotte udvalg af bæredygtige gaver

Bestil valgshop
Ecooking, Kitchenaid, Georg Jensen, LIND DNA, Summerbird, mm. logoer
Ecooking, Kitchenaid, Georg Jensen, LIND DNA, Summerbird, mm. logoer
Ecooking, Kitchenaid, Georg Jensen, LIND DNA, Summerbird, mm. logoer

Skab en unik valgshop med firmagaver online

Ikon der forestiller et oplæg

1. Unikt oplæg

Ikon der forestiller

2. Link til shop

Ikon der forestiller valg af gave

3. Vælg gave

Ikon der forestiller en lastbil der levere en gave

4. Levering

Valgshoppen er ideel til firmagaver hele året rundt, så du uanset lejlighed, budget og antallet af ansatte hurtigt og let kan give dine medarbejdere mulighed for at vælge de helt perfekte firmagaver online. Nedenfor beskriver vi de få trin, der indgår i din virksomheds unikke valgshop, så du er godt klædt på, hvis du ønsker at tilbyde dine medarbejdere firmagaver online. 

1. Ud fra din virksomheds budget vælger du en af vores prisklasser, hvor du kan markere helt op til 24 produkter, så du er sikker på, der er noget for enhver smag. Det er helt op til dig, hvor mange muligheder, du ønsker at tilbyde dine medarbejdere. Når du har valgt gaverne, udfylder du formularen i bunden, og så laver vi ud fra dine valg et unikt oplæg på din virksomheds valgshop. Her er det muligt at inkludere din virksomheds logo og en personlig hilsen.
 

2. Herefter sender vi en mail eller SMS til den enkelte medarbejder, hvori de finder linket og væsentlige informationer omkring valgshoppen. Vi tilbyder også andre løsninger, hvor du blandt andet kan give dine medarbejdere en lille gave, som indeholder brugernavn og password, så de kan logge ind på valgshoppen via valgfrigave.dk.
 

3. Når valgshoppen åbner, er det tid til, at dine medarbejdere vælger den julegave, som spreder størst glæde hos den enkelte. Når dette er gjort, sender vi den enkelte medarbejder en mail med bekræftelse på bestillingen.
 

4. Efter valgshoppens udløb pakker vi gerne gaverne ind og sætter label på, så dine medarbejdere finder den rette gave, og så sender vi til både virksomheder, privatadresser og pakkeshops.  
 

Giv en lille gave med loginoplysningerne på

Firmagaver online hos valgfrigave.dk  

Det populære koncept indeholder mange fordele, og vælger du en valgshop hos os, holder vi dig opdateret hele vejen igennem processen, så du kan føle dig i trygge hænder. Vi har mere end 12 års erfaring inden for B2B-gavemarkedet her i Danmark og kan derfor skabe unikke løsninger til dig, så du kan glæde dine medarbejdere med en gave udover det sædvanlige. 

Har du spørgsmål til vores valgshop og firmagaver til ansatte, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 75 75 25 75 eller ide@idegroup.dk

Besøg Valgfrigave.dk

Tag kontakt til en af vores specialister


IDÉ House of Brands
ikon til hovedkontoret

Hovedkontor
Placering: 
Kolding
+45 75 75 25 75
Ide@idegroup.dk


Henrik Rosenlund
Administrerende direktør

Administrerende direktør
Område: 
Hele landet
+45 51 35 90 05
Henrikr@idegroup.dk


Martin Schjøth
Salgschef

Salgschef / Sales manager
Område: 
Hele landet
+45 51 71 37 07
Martins@idegroup.dk


Susanne Petersen
Key Account Manager

Key Account Manager
Område:
 Sjælland
+45 51 35 90 86
Susannep@idegroup.dk


Charlotte Kildsgaard
Key Account Manager

Key Account Manager
Område: 
Midt og nordjylland
+45 51 35 90 25
Charlottek@idegroup.dk


Lone Hyldahl

Indkøbsansvarlig
Område: 
Danmark
+45 30 50 97 30
Loneh@idegroup.dk