Arbejdstøj med logo


Arbejdstøj er et udtryk, der dækker over en bred vifte af tøj. Fra brandhæmmende og synligt tøj til de mere traditionelle arbejdsbukser og fleecejakke. Tilbehør som høreværn, sikkerhedssko og arbejdshandsker er vigtige for mange erhverv, her har vi et bredt udvalg tilpasset alle brancher. Alt leveret færdigt profileret efter deres ønsker!

Med et stort netværk af samarbejdspartnere leverer vi arbejdstøj i alle prisklasser med de rigtige certificeringer. Vi ved, at det rigtige arbejdstøj er afgørende i en hverdag, hvor de skal modstå belastningen ved tungt fysisk arbejde. Det rigtige materiale kombineret med god funktion er afgørende for, at jobbet kan udføres. Vi har derfor valgt at arbejde udelukkende med de bedste i branchen. Vi kan levere hele pakken, fra undertøj til yderjakken. Sommer- og vinterkollektion. Som totalleverandør inden for profilprodukter kan vi også levere poser, tasker, termokande og madkassen, så medarbejderne får det lille ekstra, når de går på arbejde.

Vores mål er, at I som kunde skal gøre det, I bedst kan lide, så ordner vi det, der er nødvendigt for at jeres medarbejdere trives og kan udføre det bedst mulige arbejde.

Tag kontakt til en af vores specialister

Arbejdstøj med tryk

Det rigtige arbejdstøj er essentielt i forhold til sikkerhed, synlighed samt den rette genkendelighed, og hos IDÈ House of Brands leverer vi en bred vifte af arbejdstøj med eget logo på tværs af fag og professioner.

Vores kendte mærker inden for arbejds-, sikkerheds- og restaurationsbeklædning skaber speciallavede og certificerede sikkerhedstekstiler, som sikrer jer og jeres kolleger i det daglige arbejde og på tværs af sæsoner, vejrforhold og specifikke opgaver.

Derudover tilbyder vi gennem vores dygtige samarbejdspartner også brodering og tryk på arbejdstøj, hvilket er et essentielt aspekt i enhver professionel servicevirksomheds visuelle udtryk, så I og jeres medarbejdere er letgenkendelige i arbejdstøj med tryk. 

Læs mere

Mange muligheder for tryk på arbejdstøj

Hos IDÈ House of Brands er du sikret en lang række muligheder, så du får arbejdstøj med tryk og brodering, som lever op til alle dine ønsker og behov. Vores samarbejdspartner udfører både silketryk, transfer og digitalprint, og alt efter tekstiltype får du hjælp til at vælge den trykmetode, som passer til dit produkt. Dermed sikrer vi det bedst mulige visuelle resultat og en lang holdbarhed, så præsentationen af din virksomhed på dit arbejdstøj med tryk er så optimal som overhovedet muligt. 

Se udvalg af arbejdstøj

Fordele ved arbejdstøj med tryk 

Tøj med eget logo kan gøre en stor forskel for din virksomhed, da det øger genkendeligheden heraf, og dette gælder alt fra tryk på sportstøj til arbejdstøj med tryk. Et synligt firmanavn eller logo gør det muligt for nuværende, men også potentielle kunder at forbinde din virksomhed med en professionel forretning, og ligeledes sender profiltøj med logo et stærkt signal om en kompetent virksomhed, der går op i, hvordan de møder kunder og samarbejdspartnere. Dermed er I sikret et godt førstehåndsindtryk gennem jeres ensartede udtryk, og så sikrer arbejdstøj med tryk også en fællesfølelse internt i virksomheden. 

Bredt udvalg af arbejdstøj til ethvert behov 

Med fokus på høj komfort og god kvalitet leverer vi beklædning til de fleste servicefag og tilbyder derfor en lang række forskelligartede tekstiler. Samtidig har vi også et bredt udvalg af firmatøj, hvorfor vores store sortiment inkluderer alt fra undertøj og kedeldragter til arbejdsbukser, vinterjakker og fleecetrøjer i mange forskellige designs, pasformer og farver, så du og dine kolleger føler jer godt tilpas og yder jeres bedste. Komfort betyder nemlig ikke kun, at tøjet føles blødt og behageligt, men også at du har fuld bevægelsesfrihed til at udføre dit arbejde. Derfor får du med vores tekstiler bekvemt og praktisk arbejdstøj, og vælger du arbejdstøj med tryk eller brodering, repræsenterer du og dine kolleger virksomheden på den bedst mulige måde.

Tag kontakt til en af vores specialister

Leder du efter arbejdstøj med tryk, har vi et bredt udvalg af tekstiler og tilbyder gennem vores samarbejdspartner mange trykmuligheder så gå på opdagelse i vores udvalg af arbejdstøj eller se nærmere på vores profilbeklædning og klæd hele virksomheden professionelt på i arbejdstøj med tryk. Har du spørgsmål til vores produkter eller arbejdstøj med tryk og brodering, vejleder vi dig gerne i forhold til valget heraf, og med vores brede erfaring sikrer vi dig og din virksomhed den bedst mulige løsning uanset ordrens størrelse og type. Ønsker du yderligere hjælp, eller kan du ikke finde det, du søger, står vi til rådighed på +45 75 75 25 75 eller på ide@idegroup.dk.


IDÉ House of Brands
ikon til hovedkontoret

Hovedkontor
Placering: 
Silkeborg
+45 75 75 25 75
Ide@idegroup.dk


Henrik Rosenlund
Administrerende direktør

Team leder
Område: 
Hele landet
+45 51 35 90 05
Henrikr@idegroup.dk


Susanne Petersen
Salgschef

Key Account Manager
Område:
 Sjælland
+45 51 35 90 86
Susannep@idegroup.dk