Firmatøj med logo


Firmatøj med en rød tråd i designet udtrykker professionalisme, samtidigt med at det er markedsføring af jeres virksomhed, giver det også den enkelte medarbejder følelsen af at være en del af teamet og det sammenhold der følger med. 

Vi tilbyder et bredt udvalg af profilbeklædning og firmatøj til ethvert behov, så I og jeres virksomhed er godt klædt på uanset anledning og årstid. I vores sortiment finder I en bred vifte af firmatøj til mænd, kvinder og børn lige fra t-shirts og jeans til hættetrøjer, jakker og accessories som kasketter, huer og bøllehatte. Se et udvalg af vores mange produkter her.

Produkterne spænder vidt i farve og materiale, så du med lethed kan finde det, der skal til, for at jeres virksomhed får et ensartet og professionelt udtryk, hvad end tøjet er til brug som arbejdstøj i hverdagen, til messer, fester og andre store begivenheder eller som gaver til virksomhedens interne og eksterne interessenter. Gå på opdagelse i vores store udvalg af profilbeklædning og find allerede i dag det firmatøj, der fuldender det samlede udtryk af jeres virksomhed.


Almindeligt firmatøj - passer de fleste brancher

Ved «almindeligt» firmatøj mener vi tøj, der primært leveres fra lager. Dette er en løsning, der passer til de fleste virksomheder, men passer især godt til små og mellemstore virksomheder. Alt fra restauranter, ejendomsmæglere, banker, kontorer, butikker, lagre, håndværkere og andre servicefag. Fordelen ved at tage produkter fra lager er, den hurtige levering, samt at I ikke behøver at forpligte jer til store mængder. Dette giver jer både fleksibilitet, og lav risiko.

Vi har mange samarbejdspartnere og kan levere firmatøj og andet udstyr til alle brancher, lige fra robust arbejdstøj til eksklusivt business tøj. Selvom vi sammensætter en kollektion af lagervarer, kan vi sammensætte kombinationer af beklædningsgenskande og farver, så det i helhed bliver unikt. Det er også muligt at foretage enkle justeringer af tøjet, såsom at ændre farven på knapperne i trøjen ud over at brodere eller trykke et logo. Med små justeringer bliver tøjet mere unikt og understøtter virksomhedens profil.

Se udvalg af firmatøj

Tilpasset firmatøj - det bedste fra to verdener

Med «tilpasset» firmatøj mener vi en kombination af lagervarer og specialproduceret profiltøj med tilbehør i jeres design og farver.

Her sidder virksomheden tilbage med unikke produkter med god synlighed. Leveringstiden for lagervarerne er kort, samtidig med at variationerne på de specielt producerede varer er store. Vi leverer design og ideer baseret på jeres brand og hvad I vil formidle gennem firmatøjet.

Specialproduceret firmatøj

Vælger I at specialproducere jeres firmatøj har I flere muligheder. Uanset om I allerede har en kollektion eller ønsker at lave en ny kollektion. 

Ved eksisterende kollektioner kan vi sammen med jer se på hvilke muligheder I har, om det er på materialer, snit, design, tilbehør eller pris. Ønsker I at sammensætte en helt ny kollektion, hjælper vi jer igennem hele processen. Vi opsætter et unikt design som er tilpasset jeres brand, hvilket vil forstærke budskabet i jeres markedsføring.

At lave specialproduktioner kræver et vist minimumsantal, men prisen per stk. bliver ofte lavere end ved køb af lagervarer. Dette vil variere fra produkt til produkt. Den store fordel er at vi har muligheden for at tilpasse produkterne 100% til modtageren.

Ring til os for at hører mere om mulighederne

Firmatøj med logo 

Har du fundet det helt rette tøj, og ønsker du at sætte virksomhedens visuelle præg på det, tilbyder vi også firmatøj med logo. Gennem vores erfarne samarbejdspartner har du mulighed for at give firmatøjet et ekstra pift, hvad end du vil have et trykt eller broderet logo. Og uanset om du ønsker et stort, iøjnefaldende design eller et mere diskret udtryk, kan vi let hjælpe dig med at skabe et professionelt og elegant look. Udover firmatøj med logo tilbyder vi også tryk på sportstøj, så du og dine kolleger er klædt rigtigt på til enhver sportsbegivenhed, og ligeledes kan du få arbejdstøj med tryk og herigennem profilere virksomheden til både nuværende og fremtidige kunder. De mange muligheder for firmatøj med logo gør, du let kan få dit og virksomhedens ønskede udtryk og dermed opnå en høj brandingværdi, for firmatøj med logo har stor effekt i markedsføringen af din virksomhed.

Flere fordele ved firmatøj med logo 

Udover synlighed, reklameværdi og markedsføring giver firmatøj med logo et professionelt udtryk og fremstiller virksomhed såvel som medarbejder i et positivt lys. Samtidig afspejler det ensartede firmatøj en virksomhed, der går et ekstra skridt og gør noget ud af sig selv. Derudover er ensartet tøj med til at skabe et godt fællesskab og sammenhold internt i virksomheden, og så repræsenterer firmatøj med logo virksomheden udadtil og skaber et godt indtryk hos folk, hvilket øger virksomhedens genkendelighed.

Tag kontakt til en af vores specialister

Har du spørgsmål til vores store udvalg af firmatøj, ønsker du hjælp til at finde det helt rigtige firmatøj med logo, eller ønsker du et produkt, der ikke er at finde i vores sortiment, står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os på +45 75 75 25 75 eller på ide@idegroup.dk og få kompetent vejledning, så du og dine kolleger får det helt rigtige firmatøj.


IDÉ House of Brands
ikon til hovedkontoret

Hovedkontor
Placering: 
Silkeborg
+45 75 75 25 75
Ide@idegroup.dk


Henrik Rosenlund
Administrerende direktør

Team leder
Område: 
Hele landet
+45 51 35 90 05
Henrikr@idegroup.dk

Susanne Petersen
Key account manager

Key Account Manager
Område:
 Sjælland
+45 51 35 90 86
Susannep@idegroup.dkKey Account Manager