Digitale arrangementer


Vi lever i en tid, hvor der hurtigt sker ændringer, og vi skal tilpasse os i langt større grad end før. Møder, begivenheder og arrangementer har for nylig fået fodfæste i den digitale verden. Dette er vi i IDÉ inforståede med og har derfor forberedt os på fremtiden - vi er klar til at hjælpe jer og jeres virksomhed med planlægningen af ​​jeres digitale begivenhed!

Salgskonkurrencer, julefrokoster, sommerfester og teambuilding er blot nogle af de begivenheder, hvor I kan erstatte det fysiske møde med en digital løsning. Det handler bare om at tænke nyt. Vi kan skræddersy en fælles løsning for jer og jeres medarbejdere, som "samler" jeres medarbejdere, der hvor de er. På den aftalte dag kan vi f.eks. sende medarbejderne en delikatessepakke som kan nydes imens eller en samlet pakke med forskellige produkter der skal bruges til jeres arrangement. Alt bliver selvfølgelig tilpasset efter jeres budget.

"Beat the Hacker" - online teambuilding

Et av våre mest populære alternativer når det skal være fokus på lek, moro og teambuilding, er "Beat the Hacker". Dette er et digitalt spill med en rekke ulike utfordringer.

Bedriften deles inn i små lag som sitter sammen enten fysisk eller digitalt, og løser oppgaver sammen. Etterpå møtes alle digitalt til en felles seanse med premiering og hygge. På dagen leverer vi en ferdig snackspakke tilpasset ditt budsjett, slik at du får akkurat de rammene du ønsker deg.

Priseksempel på spill inkludert medium snackpakke:  499,- eks mva pr person.

 

Tag kontakt til en af vores specialister


IDÉ House of Brands
ikon til hovedkontoret

Hovedkontor
Placering: 
Kolding
+45 75 75 25 75
Ide@idegroup.dk


Henrik Rosenlund
Administrerende direktør

Administrerende direktør
Område: 
Hele landet
+45 51 35 90 05
Henrikr@idegroup.dk


Susanne Petersen
Key Account Manager

Key Account Manager
Område:
 Sjælland
+45 51 35 90 86
Susannep@idegroup.dk


Charlotte Kildsgaard
Key Account Manager

Key Account Manager
Område: 
Midt og nordjylland
+45 51 35 90 25
Charlottek@idegroup.dk