IDÉ House of Brands

- ISO certificeret og medlem af Etisk Handel Norge

Lige efter årtusinde skiftet blev det tydeligt, at der var store ændringer i vores branche. Kravene til god dokumentation og leveringsrutiner blev strengere, og vi i IDÉ ønskede at være foran vores konkurrenter, både på dette felt samt på salg. I 2004 blev vi det første firma i profilbranchen som modtog både ISO 14001 og ISO 9001 certifikater til både miljø- og kvalitetsstyring. Vi er blevet godkendt hvert år, og i 2017 blev vi godkendt til en ny og opgraderet standard - noget vi er meget stolte af.

Certificeringen gavner både vores kunder og os.
En stærkere kvalitetssikring og service fører til en mere omfattende behandling fra alle vores afdelinger i Norge, Sverige, Finland og Danmark.

IDÉ House of Brands er både ISO 14001: 2015 og ISO 9001: 2015 certificeret.

 

 

ISO 14001– MILJØSTYRINGSSYSTEM

Er den internationale standard for miljøstyring. Standarden blev opdateret i 2015 med opdaterede krav og bedre koordinering med andre ledelses- og kontrolsystemer. ISO 14001 hjælper med at skabe systemer til at reducere organisationens negative indvirkning på miljøet.

Dette inkluderer energiforbrug, affaldshåndtering, miljøkrav og -bestemmelser, leverandørkrav og ressourceplanlægning. Ved at reducere vores negative miljøpåvirkning og etablere en mere bæredygtig organisationsmodel kan vi spare både omkostninger og energi samtidig med at vi tager os af miljøet for fremtidige generationer. Standarden bruger PUKK (planlæg, udfør, kontroller, korriger).

ISO 9001 - KVALITETSSTYRING:

Er den internationale standard for kvalitetsstyring. Denne standard blev opdateret som ISO 14001 i 2015, så den er relevant for nutidens og morgendagens samfund. ISO 9001 giver organisationer opskriften på, hvordan de til enhver tid skal kunne opfylde kvalitetskrav, der imødekommer kundernes forventninger. Standarden lægger særlig vægt på de komplekse forsyningskæder, som vi som virksomhed skal håndtere. Vi har blevet godkendt hvert år siden 2004, og i 2017 blev vi igen godkendt efter en opgraderet standard.