Kjøp Berkeley klær og uniform hos IDÉ House of Brands

BERKELEY

Berkeley er en mærkevare, der blev etableret i Sverige i 2005, med mottoet «Devoted to quality». Mærket leverer klassisk håndværk af højeste kvalitet og præcision i hvert enkelt stykke tøj, både til ham og hende. Berkeley fokuserer på at designe tidløse produkter, der giver dig en følelse af selvtillid. Klassiske og stilfulde produkter af bedste kvalitet finder du hos Berkeley.

IDÉ House of Brands er stolt samarbejdspartner med Berkeley Company. Klæd dine medarbejdere i uniformer og profilbeklædning, der holder sig pæne over lang tid. Tænk langsigtet og vælg produkter, som medarbejderne føler sig godt tilpas og komfortable i.

Vidste du, at Berkeley også har en Active-kollektion? Her finder du træningstøj designet med komfort som førsteprioritet, så du kan føle dig godt tilpas under træningen.

Ønsker du at se Berkeleys kollektion på et af vores showrooms i Norden? Kontakt os her.

 

 

 

 

.

Se vores Berkeley sortiment her
Uniform og firmajakker fra Berkeley
Finn profilklær fra Berkeley hos IDÉ House of Brands
Berkeley klær og uniformering
Grå Berkeley skjorte

KVALITETSPRODUKTER SOM VARER

 

Berkeley kombinerer både klassisk stil med det moderne, urbane og sporty - her finder du tøj til hverdag, træning og mere formelle lejligheder. Uanset hvad du har på, skal tøjet give dig en følelse af høj kvalitet og perfekt pasform.

Ved at vælge kvalitetsprodukter, der har en lang levetid, træffer du også et bevidst valg med hensyn til miljø og bæredygtighed. Kvalitet gør, at hvert stykke tøj varer længere, og at dine ansatte oplever produktet mere eksklusivt.

 

HVORFOR INVESTERE I UNIFORM OG FIRMATØJ TIL DE ANSATTE?
 

  • Det giver et godt førsteindtryk.

Hvad de ansatte har på, påvirker, hvordan din virksomhed bliver opfattet. Sørg for, at dit brand bliver opfattet, som du ønsker!

  • Effektiv brandopbygning.

Hvem er bedre til at markedsføre din virksomhed/brand end dem, der arbejder med den?

  • Skaber tillid.

Kunder, der møder repræsentanter fra din virksomhed, bør aldrig være i tvivl om, hvem de ansatte repræsenterer.


BESTSELLERE FRA BERKELEY - MED FOKUS PÅ KVALITET OG DESIGN

 

IDÉ House of Brands er Nordens førende leverandør af produktmedier og uniformer til medarbejdere. Vi har over 35 års erfaring med at finde de rette produkter, der kommunikerer din besked, både eksternt og internt i virksomheden. Ved at vælge kvalitetsprodukter inden for uniformering sikrer du, at dine medarbejdere bærer tøjet med stolthed hver dag. Samtidig kan et brand som Berkeley tilføje øget opfattet værdi til din virksomhed. Husk også, at kvalitetsprodukter holder længere - hvilket igen er positivt for miljøet!

 

Læs mere om uniform

"BUY LESS, BUY BETTER"

Berkeley har fra begyndelsen haft en vision om at skabe tidløst design af høj kvalitet, så du, der vælger Berkeley, kan bruge tøjet i lang tid. Med miljøet og bæredygtighed i tankerne siger de "Buy less, buy better". Dette koncept går ud på at forbruge mindre ved at vælge kvalitetsprodukter, der varer over tid. Berkeley demonstrerer dette gennem deres samarbejde med leverandører og partnere. Her fokuserer de på langsigtede og ærlige relationer baseret på respekt, tillid og fælles værdier. Denne måde at drive forretning på er en stor grund til, at IDÉ House of Brands er meget stolte af partnerskabet med Berkeley Company.

 

 

Alle partnere skal overholde Berkeley General Agreement samt BSCI Code of Conduct. BSCI er et verdensførende initiativ for at forbedre arbejdsforhold i leverandørkæden. Desuden er Berkeley omhyggelige, når det kommer til valg af materialer. Dette gør de for at minimere deres miljøaftryk og sikre, at de anvender materialer, der er bæredygtige og etisk producerede. De sørger for, at alle komponenter er i overensstemmelse med REACH, hvilket sikrer, at produkterne ikke indeholder skadelige kemiske stoffer. Berkeley arbejder hver dag for at blive bedre, hvor de kan, og for en bedre fremtid for alt levende - og en fremtid, hvor de kan bære tøjet med stolthed.