PÅSKEÆG OG PÅSKEGAVER TIL DINE MEDARBEJDERE


Påsken nærmer sig, og vi glæder os til at holde fri hjemme eller måske bruge fridagene på at rejse. Påsken er en dejlig højtid, der giver os mulighed for at lade batterierne op inden forår og sommer. Gør tiden ekstra hyggelig for dine medarbejdere ved at give dem et påskeæg eller en påskegave - der skal ikke så meget til!

Hvorfor skal du give de ansatte en opmærksomhed til påske? At modtage en gave er altid dejligt og giver medarbejderen følelsen af at blive set og værdsat. Det kan også give en ekstra motivation og et boost i en travl hverdag. Vi er overbeviste om, at pleje af de ansatte med produktmedier gavner virksomheden i form af mere tilfredse medarbejdere, holdånd og motivation.

IDÉ House of Brands er Nordens førende leverandør af produktmedier. Vi har over 35 års erfaring med at finde de rigtige gaver, som medarbejderne sætter pris på. Vores fokus er, at kunne tilbyde et bredt sortiment i alle prisklasser. Påskesortimentet består af alt fra prisvenlige gaver og påskeæg i alle størrelser, til påskegodter og produkter, der passer til turen eller der hjemme.

Husk at vi hjælper dig med pakning, kort og logistik!

ÅRETS PÅSKEÆG OG PÅSKEGAVER