Refleks, efterårets lille livredder

Reflekser med logo er et fremragende profileringsprodukt i efteråret og vinteren. Ikke kun sikrer du, at modtageren af ​​produktet bliver synligt i mørket, du viser også, at du bekymrer dig.

Refleks er noget, alle sætter pris på, og nytten er stor. Husk, at 88% husker, hvem der er afsenderen af ​​et profileringsprodukt efter 12 måneder, og en særlig reflektor er et produkt, der bruges år efter år og deles mellem venner og familie. Således at sætte et logo på et reflekterende produkt vil give stor værdi både for dig og selvfølgelig også modtageren.

Piratkopiering af reflekser
I dag sælges flere millioner slapwraps alene på det nordiske marked. Men desværre varierer kvaliteten, og markedet er præget af en masse piratkopiering. Faktisk holder det ikke, at fabrikken kan fremvise et certifikat på den reflekterende folie, også trykmetoden, sammensætningen og indersiden har meget at sige for reflektorens kvalitet. Så sent som i 2017 blev der opdaget en række reflekser med godkendelse, men som havde affald, der indeholdt giftige stoffer, der ikke er godkendt i EU. I den samme undersøgelse blev der opdaget svagheder i konstruktionen, der gør det muligt for metalstængerne at trænge ind og beskadige både tøj og slid.

Fuldt certificerede reflekser

IDÉ House of Brands leverer sikre reflekser med både godkendt reflekterende folie, tryk, sammensætning og slagteaffald. Vi har taget et klart standpunkt og leverer kun fuldt certificerede produkter med fuld sporbarhed, når vi taler om refleks. Vi har i øjeblikket vores egen kvalitetschef i indkøbsafdelingen, der har fuldt fokus på test og verifikation af produkter og certificering. Ifølge en undersøgelse udført i USA husker 82% af befolkningen, hvem de fik deres sikkerhedsprodukt fra, og selvom det er vigtigt, at alle profileringsprodukter er mærket korrekt, er det måske endnu vigtigere, når vi kommer til sikkerhedsprodukter.
Vi tager jobbet med kvalitetssikring, så du altid vil være sikker i din indkøbsproces hos os.


Det er vigtigt at skelne mellem reflekterende produkter og reflekser. Et reflekterende produkt er lavet af reflekterende materiale, men ikke nødvendigvis af et godkendt materiale i henhold til standard EN-13356 eller EN-20471. Disse produkter kan ikke sælges som sikkerhedsprodukter. Selvom du let kan bruge disse produkter til din markedsføring, er det vigtigt, at du som køber og modtager af profilproduktet ved dette. På vores hjemmeside er alle produkter, der er godkendt, beskrevet med den korrekte standard i produktteksten (EN-13356 / EN-20471). De reflekterende produkter har ikke dette i produktteksten.


Refleksdagen

Årets Refleksdag er en dansk tradition, der hvert år falder den sidste torsdag i oktober, inden vi går over til vintertid – i 2023 er det torsdag den 26. oktober. Årets Refleksdag har til formål at sætte fokus på synlighed i trafikken og brug af reflekser i den mørke tid.

Du kan benytte denne dag til at skabe relationer og dele reflekser ud, så dine kunder kan lyse op i mørket