Firmagaver på Valgfrigave.dk

Gavesite med firmagaver der kan bruges hele året.


Valgfrigave.dk & IDÉ House of Brands 

For os som firmagave leverandør er vores vigtigste opgave, at gøre indkøb af firmagaver så nemt og overskueligt som muligt for jer som kunder. 

Af den simple årsag har vi skabt Valgfrigave.dk, så i nemt og overskueligt kan se et stort udvalg af forskellige firmagaver indenfor jeres budget. Uanset om I skal bruge samme gave til alle eller om i gerne vil have en unik valgshop med jeres udvalg af gaver, så jeres medarbejdere selv kan vælge. Så har IDÉ House of Brands og Valgfrigave.dk løsningen til jer. Vi er fleksible og hjælper jer helt fra at finde det rigtige udvalg, til gaverne er pakket ind og sendt til jeres firma adresse eller til medarbejdernes privat adresser. 

Bestil valgshop med jeres udvalg af gaver her ⟫

Fordele ved køb af firmagaver hos os

Spar tid, og få altid
de skarpeste priser

Vi får idéerne,
I vælger gaverne

Unik valgshop med
logo og hilsen

Vi hjælper med
indpakning og julekort

Valgfrigave.dk kan
bruges året rundt

Vi hjælper jer
fra start til slut


Ens gaver til alle medarbejdere

Der kan være mange årsager til gerne at ville give ens gaver til alle sine medarbejdere. Fordelene ved at give ens gaver er at ved køb af større partier betyder det også at prisen muligvis kan blive væsentlig lavere pr. stk. og samtidigt har I mulighed for at formidle jeres budskab igennem gaven i form at tryk eller gravering. 

Når man skal vælge ens gaver til alle sine medarbejdere kan det være en fordel at have følgende ting med i tankerne: Medarbejdernes alder, køn og religion. Vi hjælper jer naturligvis med at finde de helt rigtige gaver til netop jeres medarbejdere til jeres budget. 

Kontakt os for at finde den helt rigtige gave

Lad medarbejderen vælge sin gave

Valgshops kan bruges hele året rundt til mange forskellige begivenheder, uanset om det er sommergaver, jubilæum, julegaver eller en helt anden årsag, så gør en valgshop det nemt for jer at give jeres medarbejdere lige præcis den gave som de bliver aller gladest for. 

Brug Valgfrigave.dk som inspirationskatalog og se nemt hvilke gaver vi har til jeres budget, eftersom vi har opdelt gaverne i priskategorierne 50, 100, 200, 350, 400, 560, 640 og 880 kr. Søger i noget bestemt som i ikke finder på siden, så kontakt os og så finder vi en løsning. Vi har gjort det nemt for jer at bestille en valgshop med jeres udvalg af gaver, da i kan vælge udvalget direkte på siden. 

Bestil valgshop her ⟫

Valgfrigave.dk kan bruges hele året rundt.

Uanset om I skal bruge forårsgaver, påskegaver, sommergaver, jubilæumsgaver, barselsgaver, julegaver eller gaver til et arrangement. Brug Valgfrigave som inspirationskatalog og/eller bestil en valgshop.

Tag kontakt til en af vores specialister


IDÉ House of Brands
ikon til hovedkontoret

Hovedkontor
Placering: 
Kolding
+45 75 75 25 75
Ide@idegroup.dk


Henrik Rosenlund
Administrerende direktør

Administrerende direktør
Område: 
Hele landet
+45 51 35 90 05
Henrikr@idegroup.dk


Susanne Petersen
Key Account Manager

Key Account Manager
Område:
 Sjælland
+45 51 35 90 86
Susannep@idegroup.dk


Charlotte Kildsgaard
Key Account Manager

Key Account Manager
Område: 
Midt og nordjylland
+45 51 35 90 25
Charlottek@idegroup.dk